ул. Славянка 1
Тутракан,
България
26.6144888
44.044935
UserLikes
Име: ДОБРУДЖАНСКИ ПЛОД 07
Адрес: Тутракан, ул. Славянка 1
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.valento.tutrakan.org
E-mail: text to image
Отрасъл: Плодови и зеленчукови сокове
Дейност:

Производство на натурални плодови сокове и пюрета

Ключови думи: valento, валенто, натурални сокове, натурален сок, сок

За нас

Фирма Добруджански плод 07 ЕООД е утвърден лидер в производството и търговията на натурални плодови сокове с марка Valento, плодови концентрати и пюрета. Продуктите с марка Valento са с натурален произход и високо качество. Подходящи са за сок - машини в хотели, офиси, ресторанти и питейни заведения.

Географското разположение на фирмата и дългогодишния и опит я правят водещ производител на продукти от традиционната за региона кайсия, която е позната със своите качествени характеристики както в страната така и в чужбина.

За да затвърди позициите си Добруджански плод 07 ЕООД продължава да повишава своя производствен капац
ДОБРУДЖАНСКИ ПЛОД 07
итет и своята продуктова гама. Фирмата модернизира поетапно своите производствени съоръжения и технологии и ги съвместява в най- тясна степен с европейските изисквания.

Системите за качество въведени в Добруджански плод 07 ЕООД не отстъпват на конкурентните фирми и спомагат продуктите на фирмата да се продават успешно на всички международни пазари. Наши дългогодишни клиенти са фирми от Румъния, Турция, Сърбия, Испания, Тайван и др. Ние не спираме да се развиваме и да търсим своето място между големите компании в бранша, очакваме с готовност нови партньори с които заедно да работим за един успешен и за двете страни бизнес.
 

Сподели във Facebook






Открийте ни в Google+